Loading
Loading...

Veel Gestelde Vragen

Wat zit er precies in de DNA Home kit box

Antwoord: De kit komt met: 2x wattenstaafje + koker, plastic handschoenen, instructie boekje, return box (containing the two swabs), gefrankeerde retourenvelop, jouw persoonlijke DNA Kit ID


Hoe doe ik de test? En is het moeilijk?

Antwoord: Het uitvoeren van een DNA speeksel test is heel simpel en uiteraard pijnloos. Je neemt wat wangslijm af met een meegeleverd wattenstaafje en stopt deze in het tevens meegeleverde buisje. Al onze kits worden geleverd met een ‘how to’ gids inclusief illustraties. Volg gewoon de stappen, kan niet mis gaan!


Betaal ik verzendkosten?

Antwoord: Nee, onze prijzen zijn ‘all inclusive’, wat betekent dat de verzending naar u en het terugsturen van uw test door ons vooruitbetaald worden. We hebben geen verborgen extra kosten.


Hoe stuur ik mijn swab naar het lab?

Antwoord: New Life Genetics zet zich in voor het vertrouwen dat u in ons houden. Om verboden toegang of openbaarmaking te voorkomen, om informatie accuraat te houden en het gebruik van de informatie op de juiste wijze te verzekeren.


Hoe lang duurt het voordat ik de kit thuis gestuurd krijg?

Antwoord: Onze kits liggen klaar om verzonden te worden. Verzending duurt ongeveer 2-4 dagen.

Hoe lang duurt het voordat ik het rapport krijg?

Antwoord: Nadat je de afgenomen test in de retourenvelop hebt teruggestuurd duurt het ongeveer 14-20 dagen voordat je test online staat in onze beveiligde omgeving.


Zijn mijn gegevens veilig?

Antwoord: Ja, wij vinden veiligheid en privacy uiteraard heel belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw persoonlijke informatie altijd in veilige handen is. Wij hanteren de hoogste standaarden en delen zowel je persoonlijke gegevens als je DNA uiteraard met niemand.


Kan ik de test anoniem doen?

Antwoord: Ja, bij het bestellen van je test is het niet nodig je echte naam op te geven. Wij willen enkel een referentie hebben, dit mag ook een bijnaam of zelfs een nummer zijn. Als je het toch nog niet veilig genoeg vind kun je als verzendadres zelfs het adres van je werk opgeven. Het maakt voor ons niet uit!